15. syyskuuta 2014

Tämän viikon kujeet?

Huomenta, tässä juopottelen aamukaffia nassuun ja mietin että mitä tällä viikolla voisi keksiä tekemistä. Sen ainakin tiedän, että tällä viikolla aijon yrittää ottaa itseäni niskasta kiinni ainakin jonkin verran.. Sen näkee sitten, että mitä tästä tulee.. Mutta pidän itselleni peukkuja!

Tällä viikolla ei ainakaan vielä ole tiedossa mitään huimaa, muuta kuin se että keskiviikkona minulla on aika gynekologille.. Ja jännitän sitä todella paljon, olen kuullut kauheita kauhutarinoita.. Eikä se ole kivaa kun joku sörkkii toisen alapäätä.. Mutta se on pakko kestää!

Mietin että jos tänään menisin käymään kirpputorilla katselemassa hiukan ja sillain. Ehkä sieltä löytyisi jotain kivaa. Täällä meidän kirpputorilla ainakin on todella paljon kaikkea tavaraa ja olen monet kerrat löytänytkin sieltä jotain! :) laittakaas te tohon alas kommenttia mitä teidän viikkoon kuuluu? Mitä suunnitelmia ja tapahtuuko mitään erityistä?

<3 : Neoniperhonen

2 kommenttia:

  1. Luin ensin alun: "Tässä juopottelen" ja ajattelin, että johan on radikaali viikon aloitus :D Mutta sitten luin pidemmälle ja huomasin, että kyse oli vain kahvista.

    Gynekologikäyntejä saa kyllä jännittää - eihän se tilanne ole kuitenkaan ihan luonnollinen. Vähän epämukaviahan nuo käynnit on mutta ei niissä sinänsä mitään pelättävää ole; kerro vaikka heti alkuun että sinua jännittää niin gynekologi osaa suhtautua oikealla tavalla ja varmasti tilanne tulee molemmille osapuolille helpommaksi. Kyllä noita papa-näytteitä sun muita (näin raskaana ollessa tutkivat esim. kohdunsuun tilannetta yms.) tulee väkisinkin jännittäneeksi itsekin, mutta aina olen jännitykseni kertonut heti vastaanotolle mentyäni ja yleensä mulle on sitten koko ajan kerrottu mitä tapahtuu ja annettu rentoutumisohjeita, jolloin koko prosessi on miellyttävämpi ja äkkiä ohi. En toki tiedä mistä syystä sinä olet gynekologille menossa, mutta jos kyseessä on ihan rutiinijuttu, niin ei sen vuoksi ainakaan yöuniaan kannata menettää. Tsemppiä :)

    Eipä tähän viikkoon erikoisempia. Tavallista arkea, tosin kuudetta viikkoa tätä flunssa sävyttää ja nyt taas on kuumettakin, joten olo ei todellakaan ole mitä mahtavin... Muuten kuitenkin hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi herranen aika! :D aika huvittavaa kuitenkin, mutta onneksi se oli vain kahvia ;)

      Hyvin se gynne-käynti meni. Vaikka olikin aika epämiellyttävä kokemus kun joku sorkkii alapäätä! :) niinhän se kannattaisi ottaa rutiiniksi ja käydä joka vuosi (?) tarkistuttamassa että kaikki on hyvin :)

      Voi ei, ihan hirvittävää. Toivottavasti paranet pian :( itsekkin olen hiukan flunssainen ollut ja yksää on.. Nenukkikin on vähän väliä tukossa ja melkein päivittäin tullut ainakin kerran verta nokasta.

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)