17. elokuuta 2014

Kevyesti päivä kerrallaan!

Iltaa rakkaat ystäväiseni :) mitäs teille kuuluu? (ODOTTAKAA, KISSAPÄIVITYS, IHAN PAKKO!) Tänne kuuluu oikein hyvää, Misu on ottanut Elvin omiin hoiviin, kirjaimellisesti.. Elvi käy Misun tissillä vähän väliä, vaikka Misulla ei maitoa olekkaan.. Vili on hiukan "ottanut etäisyyttä" ja on enemmän yksin. Mutta seuraa silmä tarkkana mitä tyäret touhuaa.

Meidän viikonloppuun kuului herkkupäivä ja kevyttä ruokaa. Tämän viikonlopun herkut oli sipsiä ja dippiä. Mutta se jäikin siihen. (hyvä minä! *taputtaa ja hyppii tasajalkaa*) Tämän viikonlopun ollaan eletty salaatilla, kevyillä tortilloilla ja hedelmillä :) liikunta jäi tänään pois, koska olen päättänyt että sunnuntait on "lepopäiviä".. Huomenna alkaa sitten taas arki ja rutiinit. Mietin että huomenna kun pitää viedä paketti postiin niin käydään Jannen kanssa kävellen sielä, ei pyörällä. Pitäisi myös ensi viikolla käydä uusimassa astmalääke-resepti ja viedä kirjastoon kirjat jota olen lainannut. Eli tulee jonkin näköistä hyötyliikuntaa harrastettua.

Ensi viikolla pitäisi myös kuulua koulusta jotain, jos ei viimeistään tiistaina oteta minuun yhteyttä niin pitää itse soitella sinne päin. Työkkäristäkin soiteltiin perjantaina että mitä minulle kuuluu.. Mutta enhän minä voinut oikein vastata mitään, koska ei ole tullut selkoa koulujuttuihin..

No mutta, kertokaapas minulle herkullisia kevyitä reseptejä ja liikunta vinkkejä jotka ovat helppoja ja hauskoja tehdä yhdessä rakkaansa kanssa :) arvostaisin sitä todella paljon!

Toivottavasti tämä blogi taas pikkuhiljaa lähtee käyntiin tästä.. Tarkoitan että olisi joka päivälle tai edes pari kertaa viikossa jotain positiivista tämän projektini ympärillä :) mutta hyviä öitä rakkaat!



<3 : Neoniperhonen

2 kommenttia:

  1. Keitot on ainaki hyvää ruokaa ! :) Ja myös erilaiset salaatit tieteki :D Mun lempparia on soijamakaroonilaatikko, en tiiä onko kauheen kevyttä. Itse lenkkeilen ja poljen kuntopyörää. En tiiä oikee muuta ku uiminen ja kävely mitä voisi tehdä yhdessä tai siis mitä me tehdää yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta keitossa on sitten sitä perunaa ja sitä kun ei kannate syödä mielinmäärin :( ja sama makaroonin kanssa.. Tietysti, yritän pitää sillain että kerran päivässä saan syödä joko perunaa, riisiä, pastaa yms. Mutta ei kahtaa kertaa päivässä :) salaattia syön päivittäin, jos en salaattia niin sitten vihanneksia tai hedelmiä :)

      Kävelyä me ollaan harrastettukkin ja pyöräilyä :) uiminen on minulle iso ei, sillä häpeän itseäni :/ mutta kiitos hyvistä vinkeistä! Pitäisi varmaan tehdä jotain kanakeittoa tässä pian, kun on niin hyvää! :D

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)