8. elokuuta 2014

Still alive!

Heippa! Ollaan selviydytty Tornion reissusta kisujen ja Jannen kanssa, tosin reissu ei mennyt kuten suunniteltiin. Meidän piti yöpyä isäni luona ja niinhän me tehtiin.. Mutta isäni ja hänen tyttöystävänsä Pauliina vain haastoi riitaa koko ajan. Joten maanantai-iltana tuli niin kauhea riita että me jouduttiin meneen parhaan ystäväni luokse yöksi.. Kävimme myös äitini luona ja hän haastoi myös riitaa joten me päätettiin että lähdetään ajaan kotia heti paikalla. Reissuun meni turhaa aikaa ja rahaa joten se todellakin harmittaa. Tämä takia olen ollut niin hiljainen, sillä tarvitsen nyt aikaa itselleni enkä vietä päiviäni tietokoneen ääressä.

Asiahan on myös niin, että kirjoitan tätä blogiani kuin omaa päivä kirjaa. Te vain saatte olla osa siitä, ja olen kiitollinen että tuette minua! Minä päätän koska postauksia tulee ja millaisia. Se ehkä ärsyttää teitä suunnattomasti, mutta en voi sille mitään :(.. toivottavasti pysytte silti mukana <3

Mitä teille kuuluu? Kertokaa iloisia asioita että mieleni kohenee! :) päivittelen taas kunhan jaksan, voisin kertoa hiukan menneisyydestäni ja miksi otan perheriidat niin raskaasti. Mutta pitää vielä vähän suunnitella sitä, että mitä kerron ja mitä en. Minullahan on kuitenkin vaitiolovelvollisuus osista asioista mitä siellä on tapahtunut.. Mutta katsellaan :)

<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)