30. kesäkuuta 2014

Aamupala

Tein tuossa aiemmin itelleni ja rakkaalle aamupalaa. Tai no, tein itselleni smoothien ja rakkaalle leipää, leikkasin kurkkua viipaleiksi ja sitten tottakai porkkanaa :) rakas ei jaksanut syyä niin mie sitten söin loput, tein siihen kylkeen vielä meidän herkkua - kermaviili-valkosipulikastiketta. Oli muuten hyvää! Ajattelin pistää pari reseptiä tänne mitä yleensä laitan mun smootiehin ja muitaki "terveellisiä" reseptejä :)


Huomasin juuri että meidän seinä on tositosi likainen.. Siivouspäivää pitäs vissiin viettää! Huh. Ja toisessa kuvassa näkyy meidän kissan silmät killuvan! Haha, unelmoi vissiin kurkusta tää sankari :)


Nro 1 :

- oman maun mukaan kaurahiutaleita
- maitoa, jotta smoothie ei olisi niin tönkköstä
- jugurttia, mielellään maustamatonta
- mustikoita ja vadelmia
- pari jääpalaa

ja blenderiin vaan hienoksi, tarjoile hienossa lasissa pillin keran :)

Nro 2 :

- kaurahiutaleita
- maitoa
- vadelmia

ja blenderiin myös hienonnettavaksi, tarjoile marjoilla koristeltuna :)

Nro 3 :

- maitoa
- kylmää kahvia
- jääpaloja
- vähän vaniljasokeria

tarjoile heti blendaamisen jälkeen.


Sitten aivan hiiirmu hyvä aamupala, välipala tai miksi sitä nyt ikinä tahtookin sanoa..

Maustamatonta jugurttia, kaurahiutaleita ja marjoja lasiin. Minä yleensä teen sillain että noin 1cm verran jugurttia pohjalle, sitten kaurahiutaleita noin 1cm verran ja siihen päälle marjoja noin 1cm verran, sitten päälle taas jugurttia, kaurahiutaleita ja marjoja. Laitat vaan niin monta kertaa kun lasiin mahtuu niin siitä tule nätti annos ja on hyvää!


Kun teen kanaa niin yleensä keitän sen, niin ei ainakaan tarvi voita tai mitään sellaista. Elikkäs laitan paistinpannulle kanasuikaleet, vettä pari dl ja sitten mausteita sekaan. Keitetään niin kauan että kanat ovat kypsiä, poistan veden ja paistan hetken että kanat saa vähän väriä. Maustan taas ja jos teen kastiketta niin heitän sekaan kevytruokakermaa ja mitä ikinä tahdonkin laittaa sekaan. Maissi sopii todella hyvin tähän mukaan. Syön tämän yleensä riisin keran.


Tässä oli hiukan minun omia reseptejä, pistäkää tonne kommenttiboksiin rustauksia millasia herkkuruokia tai smoothieita teillä on :)

<3 : Neoniperhonen

4 kommenttia:

  1. Moikka!

    Löysin sun blogiin, ja tuli vaan mieleen, että olisi kiva jakaa pari sellaista reseptiä, mistä itse tykkään. Jokainen tietty oman maun mukaan, mutta itse tykkään eniten maito- ja jugurttipohjaisista smoothieista, ja suosittelen kokeilemaan!

    Ihan perussimppeli ja niin mulle kuin kullallekin kelpaava smoothie on banaani-vadelmasmoothie. Tästä saa yhden ison tai kaksi pienempää annosta.

    2 dl maustamatonta jugurttia
    1 dl maitoa
    1-2 banaania
    200 grammaa vähän jäisiä pakastemansikoita

    Hedelmät blenderiin, samoin jugurtti ja maito - tulee tosi hyvää, vadelmat tuo ihanaa kirpakkuutta ja banaani taas makeuttaa luonnollisesti. Voi tietenkin korvata mansikoilla tai millä tahansa muullakin hedelmällä.

    Toiseen ohjeeseen löytyy linkki mun blogista jos haluat käydä vilkaisemassa. :) http://lihavalasikengissa.blogspot.fi/2014/06/avokado-banaani-smoothie.html Sulla on kivoja ajatuksia, tsemppiä painonhallintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta reseptistä! Käyn kurkkaan sun blogiasi, kiitos kun liityit perheeseen! Kiitos tsemppauksesta! Arvostan sitä todella paljon <3

      Poista
  2. Nyt vastaustasi lukiessani tajusin, että tarkoitus oli kirjoittaa 200 grammaa pakasteVADELMIA, mikähän aivokatkos on tullut. :D

    VastaaPoista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)