1. heinäkuuta 2014

Terveellistä elämää

Heippa siellä ruudun toisella puolella! Ajattelin nyt vähän hehkuttaa (iiihh!!) että tosi moni on käyny jo kattelemassa tätä minun blogiani ja se todellaki innostaa jatkaan tätä blogihommaa ja muutenkin tätä terveellisen elämisen yrittämistä! :) ja todella paljon kannustaville, kauniille kommenteille! <3

Eilen en oikein kirjoitellut myöhemmin enään.. koska en tiiä? Me käytiin kaupoilla, ja ennen kun rakkaani tuli töistä kotiin niin vedin peinimuotoisen reenin (muistakaa, 15 minuutin reeni on parempi kuin ei mitään!) Tein meille myös hyvää ruokaa, terveellisestä en nyt oikein oo ihan varma mutta.. Keitin porkkanoita ja kukkakaalta, toisessa kattilassa porisi uudet perunat ja uunissa meillä valmistui kalapuikot sitruunapippurilla ja sitruunamehulla (tiiättekste semmoiset pullot missä on sitruunamehua?) terästettynä. Siihen kylkeen meille tuli kurkkuviipaleita, perunasalaattia, sitruunamehu-sitruunapippuri-tilli-kermaviiliä ja maitoa. Todella hyvää oli :)

Iltapalaksi me söimme uunivoikkareita, omiini laitoin ketsuppia, juustoa, kinkkua, tonnikalaa ja ananaspaloja. Rakkaani teki samanlaiset mutta ilman ananasta :) eikä kaikkea hyvää tarvi, tai itseasiassa ei saa karsia pois. Pitää vain muistaa että mitä laittaa minnekkin, kuinka paljon jne. Parempi se on että syöt yhden karkin päivässä kuin puoli pussia :)

Tänään aamupalalla maistui yksi sämpylä, kinkulla ja floralla. Siihen kylkeen tein itselleni smoothien, ja laitan reseptin tohon postauksen loppuun. Aamupalan jälkeen istahdin koneelle, ja tässä mie oon sitten jumittanutkin sen jälkeen.. Siirryin kyllä vain makkariin.. Tänään jos ois hieno ilma niin voisin pakottaa rakkaan kävelylle mun kans :)

Mutta oisko teillä toivepostauksia? Saa toki kommenttia laittaa tulemaan jos haluatte että jostain tietystä asiasta blogailen :)

Kuhan tän olen julkaissut niin alan jumppaan ;)





                             Smoothie ;
- 1 porkkana
- pakastettuja ananaspaloja
- pakastettuja banaanipaloja
- päärynäpilttiä
- vettä

Kannattaa pilkkoa porkkana pienemmäksi ja laittaa ensin porkkanat, ananakset ja banaanit. Sen jälkeen piltti ja vettä niin paljon että melkein kaikki kiinteät "tavarat" peittyy. Blenderissä hienonna, kaada lasiin ja nauti :)

En voi sanoa että mitään herkkua olisi, tällasen sokerihiiren makuun. Mutta se on terveellistä ja kyllä sitä paremmin juo kun ottaa selkään :D mutta eiköhän noihin smootieihin totu aikanaan.. Mutta tämä oli kyllä paras smoothie pelkistä hedelmistä yms ilman maitotuotteita mitä olen maistanut! 

 

<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)