9. heinäkuuta 2014

Eilistä päivää

Huomenta! Eilen ei tullu melkeen minkään näköstä postausta, oli kyllä tarkotus kirjoitella mutta sitten kun aijoin kirjoittaa niin muistin että "oho mun pitiki tehä tuo.." ja tuntuu siltä että koko eilinen päivä vaan hurahti ohi..

Ennen kun rakas tuli kotiin niin nukuin, pelasin hetken ja sen jälkeen aloin tekeen ruokaa ja hain postin. Kun hän pääsi kotiin niin me vain syötii ja puin.. Lähdimme käymään kelalla, terveyskeskuksessa, apteekissa ja postissa. Kävin vain kysymässä kuinka uusin minun astmalääkkeen reseptin. Postissa olikin sitten iloinen paketti, nimittäin minun kirjani cdon.com:ilta oli tullut :) Paketissanihan oli sitten tietysti kolme kirjaa, E L Jamesilta, kolmen kirjan (tietääkseni ainakin niitä on vain kolme) sarja, 50 shades :)

Kun tultiin kotiin niin istahdimme vain koneelle pelaan ja siinähän se päivä menikin.. Illalla kun laitoimme nukkuun niin luin jonkin aikaa sitä ensimmäistä kirjaa ja laitoin nukkumaan. En sitten nukkunut kauan koska oli niin kuuma.. Menin vain pelaan ja kun rakas lähti töihin niin laitoin nukkumaan. Mutta heräsin taas parin tunnin päästä koska on niin kuuma.. Meillä on 28 astetta sisällä.. Huh..

Tänään on sitten luvassa sellasta että kunhan rakas tulee töistä niin käytämme varmaan kissoja ulkoilemassa ja sen jälkeen meidän piti mennä käymään pieni mutka kaupungilla käyttämässä rakkaan ystävää jossain. Ilta kai menee taas jälleen kirjan parissa tai rakkaan kanssa löhöillessä :) näin lämpyminä päivinä en oikein jaksa tehdä mitään..

Ja muuten! Eilen otin rohkeutta ja lähdin mekossa kaupungille, olen ylpeä itsestäni sillä en normaalisti koskaan tee mitään sellaista, minulla on aina vaatteita jotka peittää suurimman osan kaikesta minussa :) en tiedä sitten tuleeko tänään enään mitään tekstiä, saa nähdä jos keksin jotain kivaa teille :) muuten kuulemme huomenna taas! <3


<3 : Neoniperhonen

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli hyvä fiilis sun puolesta, tiedän nimittäin täsmälleen miltä tuntuu mennä kaupungille mekossa - tein itsekin saman ensimmäistä kertaa tänä kesänä vain pari päivää sitten. :D Turvaksi otin kyllä mukaan ohuen neuleen, mutta kun lämpötilat lähentelee kolmeakymmentä, ei siinä paljon huvittanut pitää mitään ylimääräistä päällä... Joten uskaltauduinpa minäkin kulkemaan hartiat ja käsivarret paljaana pitkästä aikaa.

    Tsemppiä sulle, hyväntuulinen postaus sinulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mahtavaa että sinäkin rohkaistut ja oot ihan oma itsesi :) jos ei hirveästi vilkuile ympärille ja katsele miten ne muut ihmiset sinua katsoo niin hyvin se menee. Kaiken kruunasi se että rakkaani kertoi kuinka kaunis olen, siitä sain itsevarmuutta ja lähdin ulos :)

      Tsemppiä sinnekkin! :)

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)