28. heinäkuuta 2014

Mikä on, kun ei kuulu mitään?

Iltaa.. yötä.. Huomenta? En tiedä mitä noista kolmesta käyttäisin. Olen valitettavasti sattunut taas vaihteeksi tulemaan kipeäksi.. Miten se edes tässä kuumuudessa onnistuu?.. Tänään oli jonkin verran lämpöä ja kurkku on ollut vähän kipeä. Toivottavasti ei kuitenkaa mitään sen vakavempaa, mutta epäilen että yksi haava on voinut tulehtua ja siitä on tämä lämpö tullut.. No, en tiedä.

Perjantaina meille tuli meidän pieni villahousu, käytiin hakeen Elvi-pentu 5 aikaan ja sen jälkeen onkin noin 80% hereillä olosta mennyt Elvin kimpussa. Aivan ihana ja pirteä pakkaus, tosi suloinen ja herttanen! Aivan mahdottoman pörröinen ja kunnon sydänten sulattaja! En todellakaan kadu että hankittiin kolmas kissa meille. Tämä pieni vimpula tuo minun päiviin sitä iloa ja hymyä.

Haluan nyt avautua vähän, ihan hiukan vain.. Ei mennä kuitenkaan ihan syvälle henkilökohtaisiin asioihin, sillä olen valinnut kuitenkin pitää tämän blogin aika anonyyminä. Taas on elämässä tämä vaihe kun kaikki masentaa, itkettää ja tuntuu ettei sitä iloa millään saa irti mistään. Tiedän että minulla pitäisi olla asiat todella hyvin, mutta jokin tässä mättää. Olen miettinyt asioita tänään illalla jonkin verran.. Mutta nämä asiat pistää pään todella pyörälle, enkä halua että kukaan, ei edes rakkaani näe näitä tunteita tällä hetkellä. Eli purraan hammasta, jos itku tulee niin vessaan kokoomaan itsensä. Eihän tässä mitään hätää ole.

Ilo-uutisia kuitenkin tiedossa, sunnuntaina lähdetään autoileen Lappia kohti koko perheen voimalla! Eli rakas, minä ja kisut. Tullaan varmaan takaisin torstaina, ei ole ihan varmaa vielä siitä päivästä.. Mutta viimeistään kai perjantai on se päivä. Ihanaa päästä "kotiin" rauhoittumaan, näkemään vanhempia ja ystäviä. Vaikka osittain kyllä taas pelottaa lähteä.. Kun tietää mitä siellä saattaa olla vastassa. Elämä on yhtä arvailua ja arpomista. Ei koskaan tiedä millon jokin menee väärin.

Anteeksi kauheasti siitä että en ole pahemmin postaillut tai ollut kovin aktiivinen täällä blogin puolella. En kyllä paljoa edes istu koneen ääressä, enemmän se puhelin vie sitä aikaa ja huomiota kun kone. Eikä sitä nyt vaan ole saanu aikaseksi blogailla puhelimella. Mutta kertokaas rakkaat lukiani, mitä teille kuuluu? Joko on kesäloma loppunut, vai vasta alkanut? Mitä pidätte näistä oikein lämpymistä keleistä? :) me kuullaan kuulemisien merkeissä, ja minä taas postailen kunhan olo kohenee. Olette todella ihania ja kannustavia! Aivan mahtavia kommentteja on tullut jotka TODELLAKIN lämmittää sydäntä ja pistää toisen hymyilemään :) iso kiitos kaikille teille <3

<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)