12. heinäkuuta 2014

Kaksi päivää

Iltaa! Tai no yötä, tai jotain. Pyydän syvästi anteeksi kun en ole kirjoitellut. Mutta on vähän tapahtunu ja sattunut taas kaiken näköstä joten päätin piettää pienen loman tästä :) on tullu takapakkia hommassa. Herkuttelin eilen.. Ja tänään.. ja tuota, en hillinnyt sitä syömistä koska mulla oli paha mieli. Nyt kyllä kaduttaa jälkeenpäin, mutta minkäs sille voi.. Eli täällä mennään haikein mielin. Viikonloppu on kohta ohi, huomisissa en edes tiedä mitä tapahtuu.

Mennään vissiin käymään pienellä reissulla rakkaan kanssa, I guess.. Tai näin me ainakin suunnittelimme koska emme päässeet tänään rakkaani krapulan takia lähtemään yhtään mihinkään. Mutta ajattelin vain kertoa että olen hengissä, enkä lopeta blogaamista :)

Miten teidän viikonloppu? Tapahtuiko mitään kivaa? :)



<3 : Neoniperhonen

7 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei ole sattunut ja tapahtunut mitään kauhean negatiivista, tai ainakin asiat ovat jo parempaan päin. :) Itsekin herkuttelin viikonloppuna, ja ymmärrän pahaan mieleen herkuttelut. Olen itse vain yrittänyt ajatella, että ei se paha mieli parane sillä kuin hetkellisesti, ja yrittänyt sitten keksiä jotain korvaavaa piristystä. Mutta jokaiselle näitä sattuu, ja se on ihan OK. :) Muista olla myös armollinen itsellesi, ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun huolehdit! Mieli on ollut hiukan maassa kaiken näkösten asioitten takia. Esim kun tuntuu siltä että olen lihonnut enemmän nyt viime aikoina kun mitä olen edes itse ymmärtänyt ja hävettää että olen itseni tähän kuntoon päästänyt :( siksi blogikin on ollut aika huonolla postaustahdilla.. Mutta eiköhän tämä tästä, kunhan mieli paranee hiukan :) tarvis jotain piristystä muutako vain kotona oleminen.

      Ei se herkuttelu pahasta ole kunhan muistaa ettei syö liikaa, mutta tuntuu siltä että joka päivä olen taas mättäny kaikkee itteeni :( Tsemppiä sinullekkin<3

      Poista
    2. Pystyn hyvin samaistumaan noihin lihomistunteisiin. Lihoin tosi nopeasti tähän kuntoon (kun olin pari vuotta sitten laihduttanut n. 25 kg, n. 15 kg tuli nyt takaisin) ja itsetunto laski kuin lehmän häntä. Oli todella masentavaa katsoa vaa'an menevän ylöspäin kun samaan aikaan tuntui kuitenkin siltä, ettei ole energiaa ruveta muuttamaan elämäntapojaan. Ei kannata piiskata itseään lihomisesta, minuakin hävetti ja hävettää edelleen, mutta jokaisella on omat lähtökohtansa ja omat syynsä ihan kaikelle. Muista, ettei kenelläkään muulla ole oikeutta tuomita sinua, eikä sunkaan kannattaisi tuomita itseäsi. :)

      Joskus luin yhdestä Patrik Borgin kirjasta vinkin, että jos on tapana herkutella joka päivä, niin sallii sen itselleen - mutta pitää yhden herkkuhetken päivässä, eikä tee niin että napostelee vähän silloin ja lisää tuolloin. Silloin saisi itselleen luvan antaen syödä sen kerran päivässä herkkuja ja todennäköisesti pienemmillä tunnontuskilla. Olen yrittänyt toteuttaa itse tätä samaista neuvoa ja välillä pitää kokonaan välipäiviä mistään makeasta. :) Ei välttämättä toimi muilla, mutta on kokeilemisenarvoista jos karkkipäivä viikossa tuntuu mahdottomalta.

      Poista
    3. Kiitos vinkistä! Voisi kokeilla sitä todellakin, ja tottahan se on mitä sanot. Ettei muilla ole syytä tuomitsea toista, mutta ne katseet välistä sattuu enemmän kuin yksi lyönti tai potku :( ja se enerigan puute on täällä myös aika tuttu juttu! Varsinkin näin lämpymillä keleillä.. :(

      Poista
  2. Toivottavasti mieli on jo parempi :) Kävittekö tekemässä reissun?

    Mä oon ajatellut, että pieni herkuttelu ei tee pahaa, mutta se kohtuus... Joskus sitäkin on toki vaikea muistaa, koska nälkä kasvaa tunnetusti syödessä. Mutta ei pidä masentua tai lannistua, vaan ennemminkin olla itselleen armeliaampi. Mun mielestä on hyvä ajatella, että virheistä oppii - eihän tuossa mikään ole lopullisesti kärsinyt tai mennyt pilalle. Takapakkeja tulee aina välillä, mutta ne pitää vain antaa itselleen anteeksi ja koittaa mennä eteenpäin. Vaikka toki ymmärränkin, että itseään tulee ruoskittua joskus liikaakin tavoitteidensa alittamisesta.

    Kirjoittaminenkin voi helpottaa oloa. Että kirjoittaa siis niistä epäonnistumisistakin :) Se voi tuoda uutta näkökulmaa ja toisaalta tsemppi lukijoiden taholta on oikeastaan varma.

    Meidän viikonloppu sujui mukavissa merkeissä. Lähdettiin perjantaina matkalle, ja vieläkin ollaan reissussa, tällä hetkellä jo Suomen puolella :) Vielä huominen päivä matkailua, ja sitten kotiin. Viikonloppu kului maisemista ja lämmöstä nauttien - oli suorastaan kuumaa, adjektiivi, jota en koskaan olisi uskonut Pohjois-Norjaan liittäväni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan jo on parempi mieli, eiköhän tämä tästä. Ei ole tullut postauksia sen takia ja toivon ettei se ole vaikuttanut teihin lukijoihin hirveästi sillä kun aloitan koulun, niin postaukset jää aika varmasti vähemmälle :( tai mistä sitä koskaan tietää, ehkä se koulu alkaa innostaan liikkumaan sitten oikein kunnolla :)

      Ihanaa kuulla että teidän reissu on sujunut hyvin! Pohjois-Norja on kyllä tosi kaunis paikka! Ja olen kuullut että siellä lapissa on vielä kuumempi mitä täällä etelässä ;)

      Meidän reissu on vasta elokuun alkupuolella jos pääsemme edes lähtemään minnekkään :) tulee vähän väliä muutoksia suunnitelmiin joten nyt vähän ollaan nippanappa että lähdetäänkö :)

      Poista
    2. Siis joo! Heh, luin vasta ton postauksen läpi äkkiseltään, ei voitu tehdä sitä yhtä reissua sillon :)

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)