7. heinäkuuta 2014

Vaaleat mokkaruudut, nams!

Heipähei! Arki on taas alkanut ja rakkaani on töissä :) hänen pitäisi olla jonkin ajan päästä kotosalla.. Leivoin hänelle ylläriksi vaaleita mokkaruutuja, toivittavasti hän tykkää! :D tai no, kuka nyt ei tykkäisi vaikka ja minkä näköisistä herkuista? ;)

Viikonloppuna olimme suurimmaksi osaksi kotona vain, sillä rakkaallani oli rankka työ-vikko takana. Tällä viikolla ei kai ole mitään sen kummallisempaa ohjelmassa. Jään yksin kotiin perjantaina koska rakkaani lähtee juhlimaan hänen ystävien kanssa yhteen tapahtumaan.. Eli tulen tylsistymään sillon, minullakun ei ole ystäviä täällä niin niin ärsyttää vähän.

Viikonloppuna noudatin karkkisääntöä ja herkkusääntöä, olen todella ylpeä itsestäni. Viikonlopun sapuskat oli sellaista perus koti-ruokaa. Eilen teimme tortilloja ruuaksi, oli todella hyvää! Nyt viikonlopun laiskottelun jälkeen alkaa taas tämä terveellinen elämä. Vaikka tällä hetkellä ei oikein inspaa.. No, ehkä se inspiraatio tulee pian takaisin :) ajattelin käydä tänään pienellä lenkillä rakkaan kanssa jos ei ole liian lämmin keli.

Pistäkääs mulle hyviä ruokareseptejä mitä voisin toteuttaa tulevalla viikolla! :)



<3 : Neoniperhonen

4 kommenttia:

  1. Kivan olonen blogi,itekki yritän pudottaa painoa ja elää terveellisempää elämää :) Liityin lukijaksi !

    VastaaPoista
  2. Jotenkin tosi mielenkiintoisen oloinen blogi, tuo sivupalkin esittelyteksti sai kiinnostumaan :-) Laitat tosi kivoja ja motivoivia quoteja tänne, ehkäpä tuun joskus myöhemmin kurkkailee miten sulla menee :-) Tsemppiä!

    http://mari-janita.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)