3. heinäkuuta 2014

Mitä tänään syötäisiin?

Huomenta! Minulla vähän tänään venähti tämä herääminen.. Vaikka menimmekin aikaisin nukkumaan :) mutta eihän se aina nyt niin tärkeää ole, kunhan ei mene ihan unirytmit sekaisin. Eilen en kerennyt postailla myöhemmin sillä menin käymään siellä työkkärissä. Kun menin kotiin niin odotin että rakas kotiutui töistä ja lähdimme melkein heti käymään kirpparilla, kirjastossa ja kaupoissa.

Söimme eilen sitten makarooni-jauheliha mössöä, eli ei ihan sieltä terveellisimmästä päästä. Mutta valitsin että vietän eilen herkkupäivän, enkä viikonloppuna. Joten ostimme sipsiä ja teimme dippiä siihen kylkeen :) ja söimme puoliksi sellaisen pienen kulhon, ettei kuitenkaan vedetty ihan koko pussia!

Tänään kultani on ylitöissä iltapäivään, melkein iltaan asti joten olen yksin kotona. Mietin että alan tekemään ruokaa ja sen jälkeen vaikka katsomaan jotain elokuvaa. Siellä on pitkästä aikaa ihan suht hieno ilma niin ajattelin että käytämme rakkaani kanssa kissojamme ulkona tänään koska he rakastavat olla ulkona! Vaikka ovatkin vähän arkatassuja ensin :)

Mutta menen nyt valmistamaan sitä ruokaa, kirjoitan reseptin myöhemmin ;) kertokaapas te teidän lempiruuan reseptin mulle tonne kommenttiboksiin :)



<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)