20. heinäkuuta 2014

Sunnuntain kujeet

Moikka! :) miten teidän viikonloppu meni? Teittekö mitään erikoista? Meidän viikonloppu meni ollessa vain. Kävimme eilen appiukon ja anopin kanssa hesessä syömässä. Söin ihan hampurilaista, ranskalaiset ja limua. Jos kerta menee syömään jonnekkin roskaruoka paikkaan, miksi syödä kallista salaattia kun saat kotona tehtyä sellaisen halvemmalla?

Sitten käytiin vain kiertelemässä autolla ja lähettiin etsiin kala-paikkaa.. Ei löytynyt mitään hyvää joten luovutettiin. Rakas oli eilen kuskina hänen kavereille. Iltasella käytiin rakkaan kaverin kanssa tupakilla ja siinä se sitten olikin..

Tänään ollaan vain oltu.. makoiltu sängyllä ja katsottu telkkaria.  Meinasimme lähteä kalaan mutta tuli ukonilma niin jäätiin kotiin. Kohta lähdetään käymään rakkaan kaverin luona tupakilla. Loppupäivä menee samaa rataa, kotona sängyllä rennosti. Sunnuntaina ei pidä tehdä mitään ihmeellistä :) muistakaa ottaa rennosti ;) kuullaan pian!

<3 : Neoniperhonen

4 kommenttia:

  1. Itse saavuin Hyvinkäälle isän luo, ihanaa nähdä myös pikkuista pikkusiskoa ❤️

    http://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin uskoa, perhe on tärkeä aina!:)
      kiva blogi teillä ja kauniita kuvia! :)

      Poista
  2. Nautittiin päivästä ja käytiin sunnuntaipiknikillä rannalla. Ilma suosi meitä, joten mikäs sen mukavampaa. Kotihommien parissa myös vierähti oma tovinsa :) Pääasiallisesti nautittiin perheen yhteisestä olemisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihanaa! Noi kesäpiknikit on todellakin parhautta ja varsinkin rannalla! :) mekin eilen illalla 10 jälkeen käytiin kalassa mutta ei tullu muuta ku isoja risuja :( ensi kerralla parempi tuuri sitten! :D

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)