8. heinäkuuta 2014

Muistakaa tämä..

Moikka, taasen oisi tällainen pienimuotoinen aihepostaus tulossa minulta.. Hih, enjoy!



Elikkäs kaiken A ja O on tottakai se että viihdyt itsesi kanssa. Älä tee mitään muiden vuoksi vaan itsesi. Jos muut sanoo sinua läskiksi tai laiskaksi.. Älä tee sitä heidän takia, tee se itsesi vuoksi! Koska sinä voit paremmin kun olet itsesi kanssa sujut. Esimerkiksi tämä laihdutusprosessi mitä minä yritän suorittaa ei ole kenenkään muun vuoksi kuin itseni! Haluan viitsiä katsomaan itseäni peilistä ilman että näen sen ihrakasan sieltä peilistä. Teen tämän myös siksi että minulla olisi parempi itsetunto, että uskaltaisin kommunikoida ihmisten kanssa ilman että häpeän itseäni.

Rakkaani mielestä olen kaunis, seksikäs ja hyvännäköinen. Ja aina kun hän sanoo niin, niin se tuntuu todella hyvältä! Mutta en vain tunne itseäni kauniiksi tai seksikkääksi tämän näköisenä. En tarkoita sitä, että haluaisin ihan äärettömän laihaksi vaan edes 10 tai 20 kiloa olisi jo hyvä. Painonihan on kuitenkin paljon yli sen mitä suositellaan minun pituiseksi ja ikäiseksi.

Teen tämän myös tulevaisuutta varten, haluan lapsia ja perheen tulevaisuudessa. Haluan pystyä liikkumaan lasteni kanssa enkä halua sairastua johonkin diabetekseen tai muihin lihavuuteen liittyviin sairauksiin. Pelkään sitä että sairastun, mutta kun kaikki tämä laihduttaminen on niin vaikeata. Välistä se motivaatio oikeasti lähtee omia teitään muualle ja se on aivan helvetin vaikea saada takaisin. Varsinkin kun tuntuu ettei ne tulokset näy vielä..

Mutta uskon itseeni, haluan tehdä tämän ja aijon tehdä sen. Vaikka sitten hitaasti mutta varmasti, mutta tällä kertaa haluan onnistua! Ja toivon että te siellä, jotka luette autatte ja tsemppaatte minua tämän matkan aikana :) olette tehneet sitä jo paljon! Kiitos <3

<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)