5. heinäkuuta 2014

Totuuden hetkillä

Moikka sinä siellä ruudun toisella puolella! Otin itseeni rohkeutta ja kerroin rakkaalleni blogistani, ja hän otti sen todella hyvin. Hän kertoi että on todella ylpeä minusta ja todellakin auttaa minua elämään terveellisempää elämää jos olen onnellinen niin.

Ette arvaakkaan kuinka iso taakka poistui olkapäiltäni kun sain kuulla sen? Rakkaani tuki ja turva on tällä hetkellä tärkein ja isoin asia. Sillä hän on minun ainoa läheinen, jos ajattelee sitä että kaikki muut on Lapissa.

Kävimme tuossa pienellä kävelyllä yhdessä ja sen jälkeen käytimme kissoja ulkoilemassa. He todellakin nauttii ulko-ilmasta. Nyt he leikkivät uusilla hiirillä lattialla :)

Tänään ei oikeastaan tapahdu mitään erikoista, ollaan varmaan vain kotona. Korkeintaan käydään kylällä pyörähtään, mutta siihen sekin jää. Anoppi ja appiukko tulee huomenna käymään ja käydään varmaan jossain ja vietetään vain aikaa yhdessä. Kun he lähtevät niin me mennään katsomaan meidän tulevaa kissanpentua :) mutta näin viikonlopun kunniaksi en blogaile pahemmin ;) miten teidän viikonloppu sujuu ja missä merkeissä? Onko jotain erikoisia suunnitelmia? :) Kertokaa ihmeessä!


<3 : Neoniperhonen

8 kommenttia:

  1. Onko teillä montakin kissaa? Rakastan kissoja, meillä oli niitä enimmillään neljä kun itse olin lapsi ja murrosiässä, mutta niistä piti luopua siskopuolen allergioiden takia. Oli kyllä itsellänikin allergiaa, mutta olin niin jääräpäinen ettei niistä minun takia silloin luovuttu. :D Ottaisin ehdottomasti kissan, mutta kihlattu on ihan tajuttoman allerginen kissoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kaksi ennestään ja toi kissanpentu sit viellä omassa kodissaan :) voi että :( minunkin kihlattuni on jonkin verran allerginen mutta hän pärjää hyvin meidän kanssa siltikkin :D ehkä kerran kahdessa kuukaudessa pitää ottaa allergialääke :) olettako kokeilleet että kihlattusi söisi allergialääkkeitä vai onko hän niin allerginen ettei nekään auta? :(

      Poista
    2. Ei auta kuin ihan pahimpiin oireisiin, silti silmien vuotaminen, pärskiminen ja hengenahdistus jatkuu. Ja ollaan molemmat sitä mieltä, ettei ehkä päivittäinen allergialääkkeiden syönti olisi kovin kannattavaa kun meillä ei jo rakkaaksi muodostunutta lemmikkiä ennestään ole. Jotain pientä koiraa ollaan kuitenkin mietitty, jos tulevaisuudessa otettaisiin. :)

      Poista
    3. Voi ei :( no mutta toivottavasti pystytte ottaan koiran :)

      Poista
  2. Moikka!
    Tää ei nyt liity postaukseen oikeen mitenkään, mutta olit käynyt kommentoimassa Matkalla normaaliksi-blogiin. Meikäläinen on se punkero sen blogin takana, ja vaihdoin osoitteen bloggerille. Jos vielä kiinnostaa jäädä seuraamaan, niin http://kohtinormaalia.blogspot.fi/ on nykyinen osoite :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Tottakai jatkan lukemista :) kiitos tiedosta, pysyn nyt mukana! ;)

      Poista
  3. Viikonloppu meni sukuloidessa ja eilen saatiin vauvaa varten vaunut kotiin. Alkuviikko käynnistyy näköjään lämpimissä tunnelmissa ja täälläpä sitä vain nautitaan. Odottelen perjantaina, koska silloin meidän kesälomareissu Lappiin & Pohjois-Norjaan starttaa, toivon että sielläkin olisi jokseenkin lämmin jotta uskallettaisiin pulikoimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihanaa! Aivan varmasti on mukavaa shoppailla kaikkia kivoja vauvanjuttuja! :) täälläkin on todella lämmin, ihanaa kun se kesä kerrankin tuli! :D

      Haluaisin itsekkin käydä Norjassa, itsehän olen kotoisin Lapista niin Lappalaiseksi ne vedet ei mulle ainakaan ole kylmiä ja on minun ystävät ja tutut jo käynyt siellä Lapissa päin uiskentelemassa, minä en ole vielä heittänyt talviturkkia. Oikein mukavaa reissua teille! :)

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)