30. heinäkuuta 2014

Matkailuinfoa & kissanpentu!

Heipähei! Tämä päivä alkoi pienissä pakkailun merkeissä ja vanilja teellä. Elikkäs me lähdetään lauantaina 6 aikaan aamulla ajaan Tornioon kissojen keran, joten lauantaina ei varmaan hirveästi kerkeä tai jaksa päivitellä, mutta onhan minulla kuitenkin puhelimessa blogger, niin jos muistan niin saatan ottaa vähän kuvia ja kirjoitella matkan varrelta :) lähdemme ajaan kotiin viimeistään torstaina, näillä näkymin lähdetään kuitenkin jo keskiviikkona. Ei ollut tarkoitus käydä pitkää reissua, vain "piipahtaa".. Tiedossa on sitten Saran luona kylästely ja tottakai mamman. Tarkoituksena olisi tietysti nähdä muitakin ystäviä ja viettää aikaa perheeni kanssa.

Yksi syy myös miksi sinne lähdemme on se että Haaparannalla on tosi halpaa kissanruokaa ja muitakin limppareita, rizloja ja muita. Janne täyttää tiistaina vuotta, niin ajateltiin että se olisi pieni syntymäpäivä reissu ja kevennys kesäloman lopulle sillä Jannella alkaa koulu kohta :)

Lupasin kirjoitella vähän meidän prinsessasta joka tuli meille viime viikon perjantaina. Elikkäs meidän pienokaisen nimi on Elvi ja hän on todella pirteä! Elvi on reipastunut tosi paljon siitä kun hän tuli meille. Elvin luonne on leikkisä, äänekäs ja hän nukkuu paljon. Mutta eikö kaikki kissanpennut nukukkin? Meidän muut kisut on hyväksynyt Elvin joka on todella helpottavaa, on mukavempi lähteä reissuunkin kun he tulevat toimeen. Elvi rakastaa ruokaa ja varsinkin kinkkua, ja hän syö vähän mitä sattuun joka on hyvä homma ;) voi antaa normaaliakin koti-ruokaa hänelle ja hän syö :)

Ajattelin vähän infoilla tuosta reissusta kuitenkin, että voitte varautua siihen ettei välttämättä joka päivä tule mitään tänne blogin puolelle. Mutta kaikki ajallaan :) hyvää päivän jatkoa!

Elvi <3

<3 : Neoniperhonen

8 kommenttia:

  1. Suloinen kissanpentu! Onnea tästä perheenlisäyksestä, ja hyvää reissua! :)

    VastaaPoista
  2. Miten suloinen kissanpentu <3

    Mitä kumppanisi opiskelee? :)

    VastaaPoista
  3. meillä kissa syö possun sydäntä,munuaisia,ja joskus myös maksaa,ilmeisesti joku 80 luvulla on keksinyt tuolle nimenkin eli sitä kutsutaan barffaukseksi googleta nimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä jos opettaa kissan sillain että syö kaikkea niin jopa noikin menee :)

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)