28. heinäkuuta 2014

Pyykkipäivä!

Moikka! Nyt on jo parempi olo, syöty on ja känkkäränkät saatu hetitettyä mäkeen. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että asioista kannattaa puhua, joten juteltiin rakkaan kanssa ennen kuin laitettiin nukkumaan. Uni tuli melkein heti sen jälkeen, ja rakkaan kainaloon oli ihana nukahtaa. Kuten joka ilta <3 kissatkin on alkanut rauhottumaan tuosta. Meidän vanhempi Neiti ei murise eikä mitään pienelle, käy jopa nuoleskelemassa pientä ja nukkuu hänen vierellä. Meidän herra on kyllä vielä vähän känkkäränkkänä pientä kohtaan. Välistä sähisee ja murisee pienelle.. Mutta kuitenkin on niiin utelias että pitää aina vähän väliä käydä katsomassa pientä ja aina kun kukaan ei näe niin käydä vähän tökkimässä pientä. Meidän herran mielestä pikkuinen on todella todella pelottava, heti kun se katsoo häneen niin pitää alkaa murisemaan ja läpsimään toista. Mutta eiköhän kaikki rauhotu aikanaan.

Tänään meillä oli ruuaksi kanatortilloja kurkun ja sipulin keran.. Ja tietysti kermaviiliä. Ei niin hirveän terveellinen ruoka, mutta jotenkuten ;) me lähdetään viemään pyykkiä alakertaan ja sellasta :) odotellaan innolla ukkosta, kun sitä tänne on nyt luvattu :) kuullaan taas kohta <3

<3 : Neoniperhonen

4 kommenttia:

  1. Olen seuraillut blogiasi anonyyminä jonkin aikaa. Idea on kiva ja kovasti tsemppiä tavoitteisiisi pääsemiseen!

    Mitä tulee tähän blogiin, haluaisin kommentoida rakentavasti, antaa palautetta ja tuoda ehkä muutaman ajatuksenkin blogin kehittämiseen liittyen. Toivon, että et pahoita mieltäsi, sillä sellainen ei todellakaan ole tarkoitukseni.

    Henkilökohtaisesti mua hieman "häiritsee" rytmi, jolla blogia päivitellään. Välillä homma on suorastaan yli-innokasta (monta peräkkäistä postausta muutaman tunnin ajalla samana päivänä) tai sitten päiviin ei kuulu mitään. Totta kai jokainen bloggaa tyylillään, enkä siitä sinua moitikaan, mutta oletko ajatellut että välttämättä niitä täytepostauksia ei tarvi/ehkä kannatakaan kirjoitella vain siksi, että blogi pysyisi hengissä? Koetan siis sanoa, että ei kannata kirjoittaa kirjoittamisen vuoksi, vaan siksi, että on oikeassti jotain asiaa - sillä tavalla lukijoiden mielenkiinto säilyy ihan oikeasti :) Säännöllinen kirjoittelurytmi kannattaa koittaa pitää yllä edes jotenkuten - vaikka totta kai jokaisen tuleekin voida sairastaa ja lomailla rauhassa ilman, että blogin pitäisikään jatkuvasti olla mielessä.

    Moni kirjoittaa blogiaan anonyyminä, mutta toisaalta kannattaa miettiä, voiko anonyymiydestään huolimatta kertoa elämänsä tapahtumista esim. nimiä ja paikkoja mainitsematta... Nimiä, paikkakuntia ja sen sellaisia tietämättä kun on kuitenkin aika hankala tietää, kenestä on kysymys - toki blogisi idea on muualla kuin esim. ihmissuhteiden (tms.) puimisessa, mutta ehkäpä sen oman elämän raottaminen edes anonyymisti toisi tänne lisää kiinnostuneita lukijoita. Moni lukija hämmentyykin noista "Aloitan kertomisen mutta en kerrokaan"- postauksista.

    Tällaisia ajatuksia minulla. Mutta totta kai toimit, niin kuin hyväksi näet; blogi on sinun :) Hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä ja rakentavasta palautteesta! Nuo vinkit on kyllä todellakin hyviä ja niistä olen yrittänyt pitää kiinni, että kirjoittelisin joka päivä kuulumisia yms. Mutta tämän minun blogini idea on se että kirjoitan omia tunteitani tänne, eli tämä on vähän kuin päiväkirja jota useat ihmiset voi lukea. Toki, voin minä paikkoja kirjoitella ja muuta ja vaikka vaihtaa nimet rakkaaltani, perheenjäseniltä ja ystäviltä niin tästä tulisi paljon kivempaa lukemista.

      Ymmärrän että se saattaa olla todella hämmentävää kun eka parikin postausta päivässä ja sitten yhtäkkiä ei kuulu mitään. Mutta kuten tässä on nyt lukenut että on ollut todellakin pahoja päiviä ja ei ole oikeasti kiinnostanut muuta kuin maata sängyllä ja toljottaa töllöä..

      Kiitos oikeasti tosi paljon vinkeistä, pitää ottaa opikseen ja muuttaa vähän blogailua enemmän "ulospäin" - olisiko sinulla muitakin vinkkejä? Siis millaiset postaukset kannattaa olla ja kuinka paljon kuvia on liikaa.. Vähän on kyllä vaikea ottaa kuvia, kun haluan pysyä anonyyminä, ainakin toistaiseksi. Ehkä jos tämä blogi kasvaa vielä niin voin paljastaa itseni ja kertoa oikeasta minusta vielä enemmän mitä täällä jo lukee.

      Hyvää kesän jatkoa sinullekkin :)

      Poista
  2. Mietin tuota anonyymiyttä ja kuvien lisäilyä postauksiin. Kyllähän sekin onnistuu anonyymisti :) Jos vaikka teet jonkun terveelliseen ruokaan liittyvän postauksen, voit ottaa kuvan ruuasta. Tai jos haluat esitellä kuvin muuttuvaa vartaloasi, voit ottaa kuvat niin, ettei kasvojasi näy. Niin minä varmaan itse tekisin, jos haluaisin tehdä kuvallisia postauksia - kuitenkin anonyymisti.

    Postailusta muuten tuli mieleeni, että ei se postausten määrä vaan se laatu. Eli vaikka kirjoittaisi vain yhden postauksen viikossa, kannattaa sen laatuun panostaa. Miettii huolella, mistä haluaa kirjoittaa ja kirjoittaa sitten siitä.

    Otsikointi on hankalaa, mutta otsikon miettiminen kannattaa; sillä saa lukijoiden kiinnostuksen heräämään. Tutkitusti postaukset, joiden otsikko päättyy kysymysmerkkiin tai joissa on numero (ei siis yksi, kaksi, kolme vaan 1, 2, 3 tms.) ovat suosituimpia. Otsikon kannattaa kuitenkin olla kuvaava. Esimerkiksi tässä postauksessa otsikkona on "Pyykkipäivä". Kyllähän se jotakin kertoo ja pyykin pesua tässä sivuatkin, mutta itse pääaihe ei kuitenkaan käsittele pyykkäämistä. Eli jos vaikkapa otsikkona on tuo "Pyykkipäivä", niin silloin tekstin pitäisi pääosin käsitellä aihettaan.

    Jos otsikossa taas luvataan jotain, vaikkapa tyyliin "Terveellisen ruuan salaisuus" tai "10 tapaa kohentaa kuntoa" niin näistä "lupauksista" kannattaa pitää kiinni ja kertoa se terveellisen ruuan salaisuus sekä ne 10 tapaa kunnon kohentamiseen.

    Jos haluaa kirjoitella elämästään laajemmin, voi paikat ja ihmiset nimetä uudelleen. Joko kokonaan uusilla henkilönimillä tai sitten keksityillä. Minun ajatuksissani yksi henkilö on Vaaleanpunainen, toinen taas Kukkanen - ihan vain siksi, että nuo nimitykset kuvaavat ko. henkilöitä hyvin. Siis en tarkoita, että sinun pitäisi nimetä oman elämäsi henkilöt vastaavalla tavalla, mutta tämä tavallaan neuvoksi, jos päätät niin tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon neuvoista, pitää piettää mielessä :)

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)