3. heinäkuuta 2014

Motivaatio hukassa?

Moi siellä! Taas vaihteeksi on luvassa aihepostausta.. :)

Tuntuuko että et jaksa liikkua? Lähteä lenkille? Laiskottaako sinua hirveästi ja haluttaa vain karkkia? Ei huvittaisi tehdä mitään ja on muutenkin huono päivä? Töissä kaikki meni huonosti tai koulussa? Kaikki vitutaa ja on menkat? Tai tunnet itsesi rumaksi, läskiksi ja ihnottavaksi kun katsot peiliin?

- Kyllä, minullakin on sellaisia päiviä ja usein. Varsinkin laiskottaa, vituttaa eikä todellakaan haluta tehdä sitä pientä reeniä mitä yleensä teen. Tai sitten ei huvita yhtään lähteä sinne lenkille kun siellä ripsii vähän vettä..

Sillon yleensä katson we<3it:istä kuvia, esimerkiksi kirjoitan hakuun että "training quotes" tai "training motivation" niin sieltä tulee paljon kuvia missä on erinlaisia tekstejä.. Sieltä löydän suurimman osan omista motivaatioista. Toinen vaihtoehto on että luen toisten blogeja, katson jotain superdietti-ohjelmia tai katson kuvia kun muut ovat laihduttanut isokokoisista "normaaliksi"..  :) tai sitten kirjoitan jonnekkin että miksi minä haluan terveellisemmän elämän. Minulle se on ainakin todella hyvä motivaatio.. Mutta jos sitä motivaatiota ei löydy niin sillon on pakko pinnistää itsensä sinne lenkille.

Laitan tähän alas vähän omia lemppari motivaatiokuvia :)









<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)