10. heinäkuuta 2014

SPA-day

Huomentaaa! Tai.. Päivääää! :) en tiedä oikein mitä sanoo sillä olen vain venynyt koko aamun sängyssä ja katsellut youtubesta videoita.. Heheh.. Tänään ajattelin sit pitää spa-päivän, just because I can! Pitäähän sitä omaa ihoaan hoitaa, eikö vaa? En oo tehny tätä pitkäänpitkään aikaan sillai kunnolla, so here we go :)

Teen ensin kananmunan valkuaisesta ja vessapaperista semmosen "peel-off" maskin. Eli kananmunan valkuainen vatkataan haarukalla vaahdoksi ja sitten aletaan lätkimään naamaan. Meillä on esim 3 kerroksista vessapaperia niin ne kerrokset pitää lajitella, että on vaan yksi kerros. Toivottavasti ymmärrätte.. Heh.. Jos löydän sen videon niin voin laittaa sen jonnekki tänne :)

Sen jälkeen teen kuorinnan, sekoitan vain perus pesuainetta mitä käytän kasvoilleni ja sekoitan siihen sokeria. (Tai teen oman, jotain paksua rasvaa ja sokeria) ja hinkkaan sitä naamaan.

Sitten yleensä laitan myös oliiviöljyä hiuksiin ja annan sen olla mahdollisimman kauan hiuksissa. Mutta pesin hiukseni 2 päivää sitten niin en tee sitä nyt :) (pesen 1-2 kertaa viikossa hiukset, ja ei ne eivät kerkeä rasvottua hirveästi..)

Alan kahden aikaan sitten tekemään jotain ruokaa, sillä rakas tulee joskus kahden ja kolmen väliin kotiin. Pyrin siihen että ruoka olisi valmista kun hän tulee kotiin, ettei tarvi odotella :) tänään varmaan käytetään niitä kissojamme ulkona, kun siitä ei tullut mitään eilen. Mutta nyt menen ottaan jotain syömistä ja alan hemmotteleen itseäni :) Nähdään myöhemmin! <3


Tässä tää video :)


<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)