19. heinäkuuta 2014

Joskus vain on mukavaa herää aikasin

Huomenta! Toi minun otsikko ei kyllä tänään pidä paikkaansa. Mutta mikäs siinä, pääseepähän ainakin aikaisten sitten nukkumaan ;).. aamut on tosin aika tylsiä, sillä ketään ei ole hereillä, ei ole juttukaveria ja no aamu on aina aamu.. Keitin itselleni tuossa kaakaota, vähän terveellisempi versio kuin ne oboyt ja muut sillä tein siitä leipomiskaakaosta ja lisäsin hiukan vaniljasokeria. Muutoin olen vain oleskellut koneella, selaillut erinlaisia sivuja ja ollut vain.

Rakkaalla on ensi viikko vapaata, ainakin näillä näkymin. On tottakai varamiehenä jos soitetaan niin töihin. Mut josko se rakas pääsisi lepään hiukan vielä. Toivottavasti pääsemme tekeen meidän reissun elokuun alussa ennen kuin meillä alkaa koulut. Sillä olisi kiva päästä kesän nollaus-keikalle käymään lapissa mutkan. Sillä suku ja muuthan on kuitenkin siellä ja liikut on sitten liikuttu kun koulu alkaa.

Tai no sehän riippuu menenkö sinne kouluun edes loppupeleissä. Olen alkanut miettiin muita vaihtoehtoja. Ammattistartti ei kuitenkaan valmista sinua miksikään ammatiksi. Joten olisin kiinnostuneempi käydä oppisopimuksella koulua jossain tarhassa. En sitten oikein tiedä, ehkä se ammattistartti oisi kiva homma, sillä en nyt enään ole niin varma siitä mitä haluaisin tehdä. Kosmetologi tai kampaaja olisi mukava. Mutta siinä tapauksessa pitäisi perustaa oma yritys ja niitä yrityksiä kun onkin jo jonkin verran eikä ne näin pienessä kaupungissa varmaan edes menesty. No, oisikohan tässä tälle aamulle omia mietteitään :) nähdään myöhemmin!


<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)