6. heinäkuuta 2014

Kauppoja joita rakastan!

Moi! Jokaisen naisen unelmahan on syödä ilman että lihoaa, nukkua niin paljon kun haluaa, saada paljon rakkautta ja niin paljon rahaa että voi shoppailla mitä haluaa? ;)

Ajattelin vähän linkkailla niitä kauppoja mistä rakastan shoppailla, sillä naisellahan on omat suosikkikauppansa. Varsinkin pluskokoisena vaatteiden löytö on vaikeaa, eikö vain?

http://www.ginatricot.com/fi/fi/start

http://www.hm.com/fi/

https://www.seppala.fi/

http://www.kappahl.fi/


Kaikista näistä lempparikauppa netissä on H&M, sieltä tilaan aina kaikkea kivaa, esim. meikkejä, nytkin on tulossa kotiin mulle paketti ;) tykkään myös käydä kappAhl:issa koska siellä on pluskokoisille naisille ihan oma osasto, löysin sieltä jonkin aikaa sitten aivan ihanan maksimekon! :) kannattaa käydä kattoon mitä sieltä löytyy, ainakin itse näin kaikkea kivaa ;) pääset kauppojen sivuille kuvaa klikkaamalla :)

Ja ei, tämä ei ole mikään sponsoroitu postaus.

<3 : Neoniperhonen

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään H&M:stä. Ellos on myös tosi hyvä, onhan ne vaatteet ehkä vähän kalliimpia mutta toisaalta alennusaikaan sieltä löytää vaikka mitä tosi edullisesti. Ja siellä kokojakin vissiin riittää laidasta laitaan. Monesti vaatteet on myös laadukkaita ja kestää pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Kiitos vinkistä, pitää ensi kerralla katsella sieltä myös :)

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)