18. heinäkuuta 2014

Hengissä ollaan!

Moikka kaikille ihanille lukijoilleni! Kuten olette varmasti huomanneet että postaustahti on loppunut melkein kokonaan, sillä on ollut vähän omia juttuja ja olen miettinyt että blogi jää sillon kyllä kakkoseksi. Mutta täällä sitä taas ollaan, paremmilla mielin jo. Tokihan on vielä hiukan paha olla, mutta päivä päivältä. Ei ole mitään hirveän vakavaa sattunut, mitä nyt pieniä riitoja ollut läheisten kanssa. Ja kun on ollut paha mieli niin sitä on tullut syötyä vähän mitä sattuun ja koska sattuun.. Että ei kyllä tunnu kivalta, mutta kyllä minä tästä vielä nousen! Eikö vain?

Rakkaani on ollut aivan hirveän kannustava tässä hommassa, hän on luvannut auttaa minua jos haluan apua. Tottakai se on mukavampaa käydä lenkillä yhdessä ja syödä terveellisemmin kun toinenkin syö. Teillekkin aivan hirveästi haleja ja kiitoksia ihanista kommenteista mitä olette minulle laittanut :) olette aivan mahtavia!

Yritän ottaa tästä taas kiinni, alkaa kirjoittaan blogia ainakin sen kerran päivässä ja yrittää syödä paremmin. Tottakai myös sitten liikkua ja tehdä muitakin elämän muutoksia! Eiköhän se pikku kissanpentu joka ensiviikolla muuttaa meille piristä mieltä ja paljon :) kiitos kun olette jaksaneet olla kärsivällisiä! <3 Kirjoittelen kohta uudelleen!

<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti, kiitos :)